Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Opel Corsa 1.4 GSi με 150 άλογα


Η Opel προσπαθεί να σας δελεάσει με το νέο Corsa GSi. Μετά τις «ζεστές» μέρες των μοντέλων Insignia GSi που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, το τελευταίο μέλος που εντάσσεται στην οικογένεια Corsa έχει εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται για να σας βάλει το μικρόβιο στο μυαλό. Πάμε να δούμε τι προσφέρει αυτή η νέα έκδοση…
Το νέο Corsa GSi διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,4 λίτρων ονομαστικής ισχύος 150 ίππων και ροπής 220 Nm. Συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο λέγεται ότι έχει βελτιωθεί στο έπακρο επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να φτάσει στα 100 km/h από στάση σε 8,9 sec αναπτύσσοντας μέγιστη ταχύτητα 207 km/h. Το νέο Opel Corsa GSi δεν θα σπάσει κανένα ρεκόρ ταχύτητας, αλλά η απόδοση θα αποδειχθεί αρκετή για τον οδηγό να εξερευνήσει το σασί. Επιπλέον, η hot έκδοση του Corsa θα έχει εργοστασιακή κατανάλωση καυσίμου 6,2, 6,3 l/100 km με εκπομπές ρύπων CO2 143-147 g/km κατά μέσο όρο.
Το Corsa GSi, πατά στο ίδιο πλαίσιο με το OPC, υπόσχεται “εξαιρετικό χειρισμό και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος”, ειδικά όταν διατίθεται με τις προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με ελαστικά 215/40. Επίσης, ξεχωρίζει χάρη στον σπορ σχεδιασμό του εξωτερικού, ο οποίος διαθέτει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ένα δυναμικό καπό και διαμορφωμένα πλευρικά στοιχεία για λόγους αεροδυναμικής. Η Opel δηλώνει ότι η πίσω πτέρυγα “δημιουργεί πρόσθετη κάθετη δύναμη”. Η μάρκα που ανήκει στο PSA Group δεν έχει ακόμη δώσει εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά προκαταβολικά γνωρίζουμε πως διαθέτει προαιρετικά καθίσματα Recaro, σπορ τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και αλουμινένια πεντάλ.
Πηγή: newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου