Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Champions League...Τιτανομαχία Μπάγερν-Ρεάλ στο Μόναχο, με φόντο την πρόκριση στον τελικό.


Μετά την πανδαισία ποδοσφαίρου που πρόσφεραν χθες Λίβερπουλ και Ρόμα (5-2), σειρά παίρνουν σήμερα Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι δύο ομάδες κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League (21:45, ΕΡΤ1), με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό.
Μπάγερν και Ρεάλ έχουν τεθεί αντιμέτωπες 24 φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με την παράδοση να είναι μοιρασμένη, καθώς και οι δύο ομάδες μετρούν από 11 νίκες συνολικά, με μόλις 2 αγώνες να έχουν λήξει ισόπαλοι.
Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός των Βαυαρών Γιουπ Χάινκες δεν ξέρει εάν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλάμπα, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, τότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ραφίνια.
Όσον αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν, πλην του Νάτσο που είναι η μοναδική του απουσία, δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Σέρχιο Ράμος που δεν αγωνίστηκε στον επαναληπτικό με τη Γιουβέντους λόγω τιμωρίας την εξέτισε και τέθηκε στη διάθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου