Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ιστορικό Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου...Εκδήλωση Απονομής Απολυτηρίων Αποφοίτων Σχολικού Έτους 2016 -2017(video)


Σπουδαία Εκδήλωση στο Ιστορικό Γυμνάσιο-Λύκειο Τσοτυλίου σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 με την Απονομή Απολυτηρίων στους τελειόφοιτους του Σχολικού Έτους 2016-2017.
Στην Εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος ,ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Παναγιώτης Κυριακίδης, φορείς της πόλης του Τσοτυλίου , και οι Γονείς των παιδιών που αποφοίτησαν .
Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του Λευκώματος που εκδόθηκε από το Σχολείο που αφορά την Ιστορία του από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, και επίσης έγινε η παράδοση της Σχολικής Βιβλιοθήκης για χρήση στον Δήμο Βοίου και στους φορείς-συλλόγους του Τσοτυλίου, αφού οργανώθηκε και εμπλουτίστηκε μετά από πολλά χρόνια.
Συγκινητικός ο λόγος του Διευθυντή του Σχολειού κ. Νίκου Κατσαούνη που αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τα παιδιά για όλες αυτές τις στιγμές που πέρασαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια , και τους ευχήθηκε για την πορεία που θα ακολουθήσουν τελειώνοντας το Σχολειό .
http://www.tovoion.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου