Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δημοπρασία Εκμίσθωσης του Δημοτικού Τυροκομείου Γαλατινής...σημερα ώρα 11:00 έως 12:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Σιάτιστας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τυροκομείο
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ
  1. ΤοΠ.Δ.270/81(ΦΕΚΑ’77/30-03-81),όπωςισχύει
  2. ΤονΔ.Κ.Κ.(ν.3463/06)
  3. ΤονΝ.3852/2010
  4. Την με αρ. 7 /2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί εκμίσθωσης του Δημοτικού Τυροκομείου Τ.Κ. Γαλατινής για την τριετία 2017 – 2019
  5. Τηνμεαρ.14/2017ΑπόφασηΟικονομικήςΕπιτροπής,μετηνοποίακαθορίστηκανοι όροι διενέργειας, ανοικτής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης του Δημοτικού Τυροκομείου στην Τ.Κ. Γαλατινής του Δήμου Βοΐου
  6. Την με αρ. 21/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί Ορισμού μελών με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διαγωνισμού εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου, για το έτος 2017
    ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
Ανοικτή, πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία, για την εκμίσθωση Δημοτικού Τυροκομείου του Δήμου Βοΐου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Γαλατινής.
Άρθρο 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΙΟΥ
Η μίσθωση περιλαμβάνει ένα κτίσμα 184,00 τ.μ. με τον προαύλιο χώρο του έκτασης 1.112,05 τ.μ. , που βρίσκεται στην Τ.Κ. Γαλατινής του Δήμου Βοΐου, το οποίο εκμισθώνεται προκειμένου να λειτουργήσει αποκλειστικά ως Τυροκομείο.
Άρθρο 2: ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΙΟΥ
Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για Τυροκομείο.
Άρθρο 3: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
▪Η πλειοδοτική δημοπρασία είναι ανοικτή, φανερή και προφορική, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 270/1981.
Θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Σιάτιστας στις 28 Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00 έως 12:00 , ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής που ορίστηκε με την υπ’ αριθ. 21/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
▪Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφόσον εξακολουθούν συνεχώς να κατατίθενται προσφορές.
▪Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή, η απόφαση της οποίας καταχωρείται στα πρακτικά που συντάσσονται για τη δημοπρασία. ▪Οι προσφορές των πλειοδοτών, αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη.
▪Η απόφαση της επιτροπής δημοπρασίας, περί αποκλεισμού ενδιαφερομένου να συμμετάσχει στη δημοπρασία, επειδή δεν πληροί τους όρους της διακήρυξης αναγράφεται στα πρακτικά.
▪Για τυχόν επανάληψη της δημοπρασίας ισχύουν τα αναφερόμενα στο άρθρο 18 της παρούσας.
Άρθρο 4: ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (1.200,00 €) ετησίως, πλέον χαρτοσήμου και λοιπών νόμιμων προσαυξήσεων.
Οι προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφώνησης μαζί με το ονοματεπώνυμο του καθένα. Κάθε προσφορά, η οποία θα είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του πέντε (5), θα είναι δεσμευτική για τον πλειοδότη, η δε δέσμευση αυτή μεταβαίνει διαδοχικά από τον πρώτο στους επόμενους και βαρύνει οριστικά τον τελευταίο απ’ αυτούς.
Άρθρο 5: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ
Δεκτοί στη δημοπρασία γίνονται Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα αφού προηγούμενα προσκομίσουν στην Επιτροπή Δημοπρασίας την εγγυητική επιστολή του 12ου άρθρου,
πρόσφατη φορολογική ενημερότητα, βεβαίωση μη οφειλής προς το Δήμο Βοΐου και, αν απαιτείται, τη νόμιμη εξουσιοδότηση. Σε περίπτωση κατά την οποία ενδιαφερόμενος εκπροσωπεί Νομικό Πρόσωπο, οφείλει επιπλέον να προσκομίσει Πράξη Σύστασης αυτού καθώς επίσης και Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου ‘περί παροχής εξουσιοδότησης προσώπου για συμμετοχή στη δημοπρασία’.
Επίσης θα πρέπει να έχουν ιδία γνώση για τη θέση, την κατάσταση του μισθίου, κτλ.
Άρθρο 6 : ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ
Το αποτέλεσμα τη δημοπρασίας και των τυχόν επαναληπτικών υπόκειται στην κρίση της Επιτροπής που θα εγκρίνει ή όχι το αποτέλεσμα, χωρίς ο τελευταίος πλειοδότης να αποκτά οποιοδήποτε δικαίωμα προς αποζημίωση από τους πιο πάνω λόγους.
Επίσης ο τελευταίος πλειοδότης δεν αποκτά οποιοδήποτε δικαίωμα προς αποζημίωση εάν το αποτέλεσμα της δημοπρασίας δεν εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή ή το Δημοτικό Συμβούλιο ή την αρμόδια Διοικητική Αρχή λόγω ασύμφορου του επιτευχθέντος αποτελέσματος ή σφάλματος στη διενέργεια της δημοπρασίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Άρθρο 7: ΕΓΓΥΗΤΗΣ
Κάθε υποψήφιος μισθωτής μαζί με την υποβολή της προσφοράς του υποχρεούται να υποδείξει αξιόχρεο εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και θα είναι αλληλεγγύως και σε ολόκληρο υπεύθυνος με αυτόν, για την πιστή εκπλήρωση των όρων της σύμβασης, εφόσον από το αποτέλεσμα της δημοπρασίας κριθεί τελευταίος πλειοδότης.
Άρθρο 8: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Ο τελευταίος πλειοδότης, υποχρεούται όπως εντός δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης της Επιτροπής περί κατακύρωσης ή έγκρισης του αποτελέσματος της δημοπρασίας, να προσέλθει μαζί με τον εγγυητή του, για την σύνταξη και υπογραφή της σύμβασης, άλλως και η κατατεθείσα εγγύηση καταπίπτει υπέρ του Δήμου, χωρίς δικαστική παρέμβαση.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης του τελευταίου πλειοδότη, ενεργείται αναπλειστηριασμός σε βάρος του και του εγγυητή του, οι οποίοι ευθύνονται για το μεγαλύτερο τυχόν οικονομικό αποτέλεσμα της δημοπρασίας από αυτό της προηγούμενης.
Μετά το πέρας της παραπάνω προθεσμίας των δέκα (10) ημερών η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίσθηκε οριστικά.
Άρθρο 9: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τρία (3) έτη από την ημέρα που θα ορίζεται κατά την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού, με δυνατότητα παράτασης αυτής ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αναπροσαρμογή του ποσού του μισθίου στα
νόμιμα πλαίσια.
Άρθρο 10: ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η λύση της σύμβασης επέρχεται όταν παρέλθει ο χρόνος διάρκειας αυτής.
Η λύση της σύμβασης επέρχεται πριν τον συμφωνημένο χρόνο διάρκειας αυτής σε περίπτωση θανάτου του μισθωτή ή νομικής ανικανότητας ή καταγγελίας της σύμβασης.
Σε περίπτωση θανάτου του αναδόχου – μισθωτή ή νομικής ανικανότητας, κατά τη διάρκεια της σύμβασης, η σύμβαση θεωρείται αυτοδίκαια ότι έχει λήξει, μη αναγνωριζομένου κανενός δικαιώματος, συμβατικού ή μη στους κληρονόμους του αποβιώσαντος μισθωτή, του μισθίου περιερχόμενου αυτοδίκαια στην κατοχή του Δήμου. Σε περίπτωση όμως που υποβληθεί πρόταση από τους κληρονόμους για την συνέχιση της σύμβασης από αυτούς, τότε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου θα αποφασίσει σχετικά κρίνοντας την καταλληλότητα του προσώπου που θα του προταθεί.
Εφόσον κατά τη διάρκεια της μίσθωσης η εγγύηση καταπέσει υπέρ του Δήμου ή μειωθεί για οποιονδήποτε λόγο χωρίς ο μισθωτής να ανανεώσει ή αντικαταστήσει αυτή εντός των καθοριζομένων κατά περίπτωση προθεσμιών, θα εφαρμοστούν οι περί καταγγελίας και λύσης της σύμβασης διατάξεις της παρούσας.
Άρθρο 11: ΟΡΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ
Το ετήσιο μίσθωμα θα καταβάλλεται σε μια δόση και πριν από το τέλος του μήνα Νοεμβρίου κάθε έτους. Μαζί με το μίσθωμα θα καταβάλλεται χαρτόσημο (3,6%) που βαρύνει τον μισθωτή.
Σε περίπτωση μη καταβολής του μισθώματος, ο Δήμος θα το διεκδικεί άμεσα και με κάθε νόμιμο τρόπο.
Άρθρο 12: ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η εγγύηση για τη συμμετοχή στη δημοπρασία ορίζεται σε ποσό ίσο με το 10% του οριζόμενου στη διακήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος, ήτοι €120,00 και θα κατατεθεί σε γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ή σε εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας, ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για παρακατάθεση σ’ αυτό απ’ αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία ή άλλον που να ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζόμενου, ομολογιών Δημοσίου Τράπεζας, ή Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας, που αναγνωρίζονται για
εγγυοδοσίες.
Η εγγύηση συμμετοχής θα επιστραφεί εντός πέντε (5) ημερών από της κατακύρωσης του αποτελέσματος της δημοπρασίας σε όλους τους συμμετέχοντες, πλην του πλειοδότη.
Άρθρο 13: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΤΗ
▪ Ο μισθωτής ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του υποχρεούται:
Να προβεί με δικές του δαπάνες σε σύνδεση με την ΔΕΗ, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί η εγκατάστασή του. Η δαπάνη κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος βαρύνει αποκλειστικά το μισθωτή.
Να ενεργήσει ο ίδιος για οποιαδήποτε αδειοδότηση χρειαστεί για τη λειτουργία της δραστηριότητάς του και να τηρεί κατά γράμμα όλες τις ισχύουσες υγειονομικές και αστυνομικές διατάξεις που αφορούν την υγιεινή και τις περί κοινής ησυχίας διατάξεις.
Η μη τήρηση των παραπάνω θα συνεπάγεται ακύρωση της σύμβασης.
Να διατηρεί την κατοχή του μισθίου, τις υπέρ αυτού δουλείες, τα όρια αυτού, να προστατεύει αυτό από κάθε καταπάτηση και γενικά να το διατηρεί σε καλή κατάσταση, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση.
Απαγορεύεται απόλυτα η σιωπηρή αναμίσθωση καθώς και υπεκμίσθωση του μισθίου από τον μισθωτή.
Οποιαδήποτε τροποποίηση, μεταρρύθμιση, επισκευή ή παρέμβαση στο μίσθιο, επιτρέπεται ύστερα από σχετική άδεια του Δήμου και βαρύνει το μισθωτή.
Ο Μισθωτής ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι κάθε Δημόσιας ή άλλης Αρχής, Ασφαλιστικό Οργανισμό ή με οποιονδήποτε άλλον συνδέεται η λειτουργία και η χρήση του μισθίου.
Ο Μισθωτής είναι εξολοκλήρου υπεύθυνος για την ορθή και προσήκουσα λειτουργία και χρήση του τυροκομείου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις εγκρίσεις των αρμοδίων υπηρεσιών.
Οι δαπάνες συντήρησης που θα απαιτηθούν κατά τη διάρκεια της σύμβασης και οφείλονται σε κακή χρήση του μισθίου εκ μέρους του μισθωτή βαρύνουν τον μισθωτή.
Τα τέλη λειτουργίας, καθαριότητας, ύδρευσης, φωτισμού, τηλεφωνικά τέλη κ.λ.π., θα βαρύνουν αποκλειστικά τον μισθωτή. Επίσης, οι κάθε είδους φόροι, εισφορές, τέλη, κρατήσεις υπέρ τρίτων και κάθε άλλη δαπάνη, θα βαρύνουν τον μισθωτή
Ο Μισθωτής υποχρεούται για την έκδοση των οποιοδήποτε αδειών που θα απαιτούνται μελλοντικά, για την λειτουργία του μισθίου και ο Δήμος δεν ευθύνεται απέναντι στο μισθωτή σε περίπτωση αδυναμίας έκδοσής τους.
Ο Μισθωτής για οποιαδήποτε κατασκευή ή αλλαγή στο κτίριο και στον περιβάλλοντα χώρο του, θα πρέπει να έχει την έγκριση του Δήμου.
Ο Μισθωτής υποχρεούται να τηρεί τις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, να τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τους περιβαλλοντικούς όρους που προβλέπονται στις κείμενες διατάξεις.
Οτιδήποτε προκληθεί στην επιχείρηση όπως ατύχημα, πυρκαγιά, εμπρησμός, κλοπή, βανδαλισμοί, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο μισθωτής και ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δήμος Βοΐου.
Ο μισθωτής δεν έχει δικαίωμα αποζημίωσης από το Δήμο Βοΐου ή μείωσης του μισθώματος για βλάβη του μισθίου ή της δραστηριότητας του από θεομηνία ή άλλη τυχαία αιτία που θα επέλθει σ ́ αυτόν μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, ούτε και απαλλάσσεται της καταβολής του μισθώματος εάν δεν έκανε χρήση του μισθίου χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου. Ο Δήμος δεν θα επιβαρυνθεί από οποιαδήποτε επένδυση που τυχόν θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις, αντίθετα αυτή η επένδυση θα παραμείνει προς όφελος του Δημοτικού Τυροκομείου και του Δήμου μετά τη λήξη της μίσθωσης.
Ο Δήμος δικαιούται με εκπρόσωπό (-ους) του να προβαίνει σε επιθεώρηση του μισθίου για να διαπιστώνει την κατάσταση του και τη συντήρηση του.
Άρθρο 14: ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΧΡΗΣΗΣ
Η εγγυητική επιστολή του τελευταίου πλειοδότη αντικαθίσταται μετά την υπογραφή της συμβάσεως με άλλη ποσού ίσου προς το παραπάνω ποσοστό (10%) επί του επιτευχθέντος μισθώματος για ένα έτος, για την εξασφάλιση της έγκαιρης και εντός των οριζόμενων από την διακήρυξη προθεσμιών για την καταβολή του μισθώματος.
Άρθρο 15: ΛΗΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
Ο μισθωτής δεν έχει δικαίωμα να λύσει την σύμβαση πριν την λήξη του συμβατικού χρόνου, ούτε απαλλάσσεται από την καταβολή του μισθώματος, εκτός αν υπάρξουν λόγοι ανωτέρας βίας.
Υποχρεούται δε όταν λήξει η σύμβαση να παραδώσει το ακίνητο στην κατάσταση την οποία το παρέλαβε, διαφορετικά ευθύνεται σε αποζημίωση. Για κάθε μέρα καθυστέρησης παράδοσης του μισθίου, ο μισθωτής υποχρεούται στην καταβολή συμπεφωνημένης ποινικής ρήτρας ποσού δέκα ευρώ (10,00€ ) ανά ημέρα, για οποιοδήποτε λόγο και αν προήλθε η καθυστέρηση αυτή.
Άρθρο 16: ΕΥΘΥΝΗ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ
Ο Δήμος δεν ευθύνεται έναντι του Μισθωτή, ούτε υποχρεούται σε επιστροφή ή μείωση του μισθώματος ή και λύση της σύμβασης άνευ ουσιαστικού σπουδαίου λόγου.
Παρατυπία της δημοπρασίας δεν παράγει κανένα δικαίωμα υπέρ του μισθωτή ή πλειοδότη. Όλοι οι όροι της σύμβασης που θα καταρτισθεί θεωρούνται και είναι ουσιώδεις. Η αθέτηση ή
παράβαση ενός εξ αυτών, έχει ως συνέπεια την έξωση του μισθωτή από το μίσθιο σύμφωνα με το νόμο, την κατάπτωση της εγγύησης υπέρ του Δήμου, χωρίς δικαστική παρέμβαση και τη διενέργεια αναπλειστηριασμού σε βάρος αυτού και του εγγυητή του και υπέρ του Δήμου. Ο Δήμος δεν ευθύνεται έναντι του μισθωτού για την πραγματική κατάσταση εις ην ευρίσκειται το μίσθιον, τής οποίας τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώσιν ούτος, ουδέ διά την ύπαρξιν οιασδήποτε δουλείας επί του κτήματος, ούτε, συνεπώς, υποχρεούται εντεύθεν εις την έπιστροφήν ή μείωσιν του μισθώματος, ουδέ εις την λύσιν τής μισθώσεως.
Άρθρο 17: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η διακήρυξη της δημοπρασίας θα δημοσιευθεί με φροντίδα του Δήμου στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου καθώς και στους αντίστοιχους των Καταστημάτων όλων των δημοτικών ενοτήτων του, δέκα (10) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία της δημοπρασίας, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Άρθρο 18: ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η δημοπρασία, κατά τα προβλεπόμενα από το άρθρο 6 του Π.Δ. 270/1981, θα επαναληφθεί στις εξής περιπτώσεις:
• Με απόφαση του Δημάρχου στην περίπτωση κατά την οποία δεν παρουσιαστούν ενδιαφερόμενοι να πλειοδοτήσουν σ’ αυτήν.
• Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν:
α) Το αποτέλεσμα αυτής δεν εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή ή το Δημοτικό Συμβούλιο ή την αρμόδια Διοικητική Αρχή λόγω ασύμφορου του επιτευχθέντος αποτελέσματος ή σφάλματος στη διενέργεια της δημοπρασίας.
β) Μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, ο τελευταίος πλειοδότης και ο εγγυητής του αρνούνται να υπογράψουν τα πρακτικά, ή τη σύμβαση μίσθωσης επίσης όταν μετά την κοινοποίηση στον τελευταίο πλειοδότη της εγκριτικής επί του αποτελέσματος της δημοπρασίας απόφασης δεν προσέλθει αυτός εμπρόθεσμα για τη σύνταξη και υπογραφή της σύμβασης.
Στην περίπτωση (β) η δημοπρασία επαναλαμβάνεται σε βάρος του τελευταίου πλειοδότη και του εγγυητή του, ως ελάχιστο δε όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό το οποίο κατακυρώθηκε στο όνομά του, το οποίο όμως είναι δυνατόν να μειωθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η επαναληπτική δημοπρασία θα γνωστοποιηθεί με περιληπτική διακήρυξη του Δημάρχου η οποία θα δημοσιευτεί πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από τη διενέργειά της. Στη νέα διακήρυξη θα αναφέρονται οι όροι της αρχικής όμοιας.
Η επαναληπτική δημοπρασία θα διενεργηθεί με βάση την τελευταία προσφορά η οποία δόθηκε κατά την προηγούμενη δημοπρασία.
Άρθρο 19: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Δήμο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ.: 24653 50204 και 24683 50215.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στο Δήμο.
Άρθρο 20 : ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
Ο διαγωνιζόμενος για να πάρει μέρος στη δημοπρασία, θα πρέπει να προσκομίσει:
  • ·  Εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, αξίας 120,00€
  • ·  Φορολογική ενημερότητα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  • ·  Δημοτική ενημερότητα (Βεβαίωση ΜΗ Οφειλής προς το Δήμο Βοΐου)
  • ·  Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  • ·  Υπεύθυνη Δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής ότι έλαβε πλήρη γνώση όλων των όρων της διακήρυξης και της 14/2017 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, τους οποίους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
  • ·  Υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από την οποία να προκύπτει ότι ο εγγυητής που υπέδειξε με την υποβολή της προσφοράς του ο τελευταίος πλειοδότης, αποδέχεται την ιδιότητά του ως εγγυητή, συμπληρωμένη επαρκώς ώστε να προκύπτουν τα πλήρη στοιχεία του εγγυητή και υπέρ ποίου εγγυάται
  • ·  Καταστατικό δημοσιευμένο νόμιμα, εάν ο διαγωνιζόμενος είναι νομικό πρόσωπο, Εταιρία, Κοινοπραξία ή Ένωση, συνοδευόμενο από Υπ. Δηλώσεις όλων των μελών, ότι έχουν λάβει πλήρη γνώση όλων των όρων της διακήρυξης, τους οποίους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.
  • ·  Νόμιμη Εξουσιοδότηση σε περίπτωση που συμμετέχει για λογαριασμό άλλου Φυσικού Προσώπου.
  • ·  Σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος είναι νομικό πρόσωπο, εταιρία, κοινοπραξία, ή Ένωση, ο συμμετέχων στο διαγωνισμό θα πρέπει να διαθέτει σχετικό συμβολαιογραφικό Πληρεξούσιο ορισμού του ως νόμιμου εκπροσώπου:
    α) για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό,
    β) για να υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης και οποιαδήποτε έγγραφα προκύψουν, γ) για να διαχειρίζεται κάθε θέμα με τη λειτουργία του Τυροκομείου.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου