Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Δράσις Τσοτυλίου - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 0-2....τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Πήρε "Ρεβάνς" η Α.Π Βοΐου μέσα στη Δράση Τσοτυλίου με σκορ 0-2 --
Οι φιλοξενούμενοι πήραν την ρεβάνς από την ήττα που είχαν στον πρώτο γύρο στην έδρα τους με σκορ 0-1.
Οι δύο μονομάχοι πριν την συνάντηση ισοβαθμούσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς. Το Βόιο μ αυτό το σπουδαίο και δίκαιο διπλό έμεινε μόνο δεύτερο αφήνοντας πίσω τη Δράση.
Οι 500 περίπου φίλαθλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο ανάμεσα τους και οι Rossoneri από την Καστοριά παρακολούθησαν ένα καλό σχετικά παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες Ένα ντέρμπι όνομα και πράγμα που είχε και άρωμα Καστοριάς αφού ο οι δύο προπονητές των ομάδων είναι Καστοριανοί.
-- Φάσεις και γκολ --
Στο 12' Στεργιόπουλος Δ. από τα δεξιά σέντρα, λάθος απομάκρυνση, η μπάλα θα φτάσει στον Φασούλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ θ ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 17’ Καραγιάννης σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Στεργιόπουλος Σάκης δε θα χάσει την ευκαιρία κι από κοντά θα σημειώσει το 0-2.
Στο 32' κόρνερ Ηλία , γυριστή κεφαλιά Παπουτσίδη διώχνει ωραία ο Αποστολίδης.
Στο 34' αδράνεια στην άμυνα του Βοΐου θα βρεθεί σε καλή θέση ο Παπανώτας που θα πιάσει το διαγώνιο σουτ λίγο έξω.
Στο 50' Στεργιόπουλος Σ., την κατάλληλη στιγμή θα δώσει στον αδερφό του Δανιηλ που πλασάρει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 52' μεγάλη ευκαιρία για το Βόιο με τον Φασούλα να αποφεύγει τον τερματοφύλακα, θα καθυστερήσει για να απομακρύνει σωτήρια αμυντικός της Δράσης .
Στο 79' κούρσα Στεργιόπουλου σπάει στον Φασούλα , αδύναμο πλασέ , μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
Στο 81' μεγάλη ευκαιρία για το Τσοτύλι να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι με τον Παπανώτα από κοντά να σουτάρει αλλά η μπάλα αποκρούεται και περνάει κόρνερ.
Στο 86' Φασούλας στον Ηλία σουτ λίγο έξω.
Στο 90' Ζυγούρας κόρνερ , κεφαλιά Ζιμπιλίδη άουτ.
--Δράσις Τσοτυλίου (Καλύβας): Αποστολίδης, Θεοδωρόπουλος, Σαμψωνίδης (60’ Βασιλόπουλος), Μήττας, Ζυγούρας, Σαμαράς, Λαζαρίδης, Παπανώτας, Αραβόπουλος, Παπαϊωάννου (74’ Ζυμπιλίδης), Zenullari.
--Ακαδημία Π. Βοΐου (Δημητρίου): Τσότσος, Στεργιόπουλος Δ., Στεργιόπουλος Σ. (91’ Σκαμάγκας), Xuka,Τουλιόπουλος, Αλεξίου, Ελευθεριάδης (88’ Μαυρίδης), Καραγιάννης (76’ Πατούρι), Φασούλας, Παπουτσίδης, Ηλίας.


Β’ κατηγορία – 2ος όμιλος

19η αγωνιστική
Δράσις Τσοτυλίου  - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου       0-2
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Πρόοδος Κομνηνών       0-4
Ερμής Ασβεστόπετρας  - Βέρμιο Καρυοχωρίου                1-1   
Ελπίδες Ελλησπόντου  - Ηρακλής Κρυόβρυσης                2-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου